Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kaikki hinnat sis. alv 24%

Itsepalvelupöytä

29,- / 6 pv tai 56,- / 12 pv + 5% provisio maksukorttikuluihin, aloitukseen kuuluu kaksi hintatarra-arkkia (yht. 48 tarraa)

Itsepalvelupöytään saatavilla

 • hintatarra-arkki (24 tarraa) 0,50€ / arkki
 • siistimispalvelu 6 ,- / 6 pv tai 12,- / 12pv
 • tyhjennyspalvelu 5,-
 • lisäpäivä 4,80
 • hintatarra-arkkien lähetys kotiin 1,50

Itsepalvelupöydässä on tanko ja kaksi tasoa sekä kori pienille tuotteille. Alatasolle mahtuu näppärästi isompia tuotteita, kuten sitteri tai lelukaari. Henkarit tulevat talon puolesta.


Itsepalvelupöydän vuokratessa asiakas hinnoittelee tuotteet itse kotona ja tuo ne Hippakaupalle vuokra-ajan alkaessa. Itsepalvelupöydän vuokra maksetaan aloitettaessa tai tilityksen yhteydessä. Tilitys tapahtuu myynnin loputtua 3 pankkipäivän kuluessa tilille. Voit tuoda tuotteita pöytääsi edellisenä päivänä viimeisen tunnin aikana, arkisin kl 17-18 ja lauantaisin 13-14. Pöytä on tyhjennettävä loppumispäivänä, arkisin kl 17 ja lauantaisin kl 13, mennessä. Kun tyhjennät pöytäsi, tarkistathan ettei mukaan tule viereisen pöydän tuotteita.

Lisäpalveluna voit ottaa pöytääsi siistimispalvelun, jolloin pöytä siistitään vähintään kerran päivässä ja pidetään huoli, että ulkoasu on myyvä. Jos tiedät, ettet pääse tyhjentämään pöytää sovittuna aikana, veloitamme ennakkoon sovitusta tyhjennyksestä 5,-. Jos pöytä joudutaan tyhjentämään unohduksen takia, uuden asiakkaan odottaessa, veloitus on 10,-. Jos asut kauempana, voimme lähettää hinnoittelutarrat sinulle kotiin.

Ilman sovittuja lisäpalveluita, asiakas on vastuussa oman pöytänsä tuotteista ja pöydän järjestyksestä. Myytävien tavaroiden tulee mahtua omalle itsepalvelupöydälle, ei lattialle, käytäville tai myyntitileille tarkoitettuihin hyllyihin. Omien myynti-ilmoitusten jättäminen pöytään ei ole sallittua.


Ohjeita ja vinkkejä itsepalvelupöytää varten:

- Hintalappuina käytämme kirpputorin omia hintalappuja. Merkitse hintalappuun pöytänumero, lyhyt tuotekuvaus, kokomerkintä ja mahdolliset viat. Jos haluat muuttaa tuotteen hintaa, tee kokonaan uusi hintalappu. Sutattuja hintoja ei hyväksytä kassalla väärinkäytösten / väärinymmärrysten välttämiseksi. Halutessasi varmista hintalappujen kiinni pysyminen esim. leveällä teipillä tai Hippakaupalta lainaksi saatavalla kiinnityspistoolilla niin, ettei tuote vahingoitu. Ethän käytä hakaneuloja suoraan tekstiiliin, tai nido hintalappuja kankaaseen kiinni, reikäistä tuotetta ei kukaan osta.

- Halutessasi voit myydä viimeiset tavarat -50 % alennuksella ennen myyntiajan loppumista.

- Tuo myyntiin kelien mukaisia lastenvaatteita ja tavaroita, jotka ovat puhtaita ja ehjiä. Pese siis vaatteet ja esim. pehmolelut sekä vauvojen lelut ennen myyntiin tuomista. Vaatteiden pikainen silitys takaa sen, että niitä on mukava katsella ja ostaa. Rikkinäiset ja likaiset tuotteet eivät mene kaupaksi ja yleisilmeeltään siististä pöydästä ostetaan paremmin. Kun tuot tavaraa pöytään, älä täytä sitä liikaa! Liian täysinäinen pöytä menee sekaisin nopeasti. Siistit, matalat vaatepinot ja koreissa olevat tuotteet myyvät parhaiten.

- Siisti pöytä houkuttelee tutustumaan valikoimaan ja ostamaan. Jos myytävää on paljon, kannattaa pöytää täyttää pikkuhiljaa vuokra-ajan aikana.

- Laitathan tuotteet esille siten, että hintalappu on näkyvissä. Ostavat asiakkaat etsivät yleensä tiettyjä kokoja ja tämä edistää pöydän myyntiä.

-Ulkovaatteissa hintalappu kannattaa kiinnittää, esim. kauluksen sisäpuolelle. Ulkovaatteiden materiaalit ovat yleensä niin liukkaita, että hintatarra ei pysy kiinni ulkopuolella rinnuksessa. Tuottetta ei voi myydä, jos siinä ei ole hintaa, vaikka asiakas olisi halukas ostamaan sen.

Myyntitili

 • myyntiaika 8 viikkoa
 • tuotemäärä 4 isoa ikeakassillista, jos on isoja leluja tai tarvikkeita, kasseja voi olla 5
 • käsittelymaksu 25€
 • provisio 50% myynnistä
 • kaatopaikkamaksu 15€ (Peritään vain, jos mukana on likaisia / homeisia /rikkinäisiä tuotteita ja asiakas ei nouda niitä. Asiakkaalta, jolla kaikki tuotteet menevät myyntiin, ei peritä kaatopaikkamaksua.)

Myyntitileille tulleet vaatteet laitetaan esille kokolajitelmittain (koot 50-98 yläkerrassa ja 104-150 alakerrassa), kirjat kirjahyllyyn, lelut ja pelit omaan hyllykköönsä, ulkovaatteille on varattu kaksi telinettä alakerrassa, äitiysvaatteille on oma telineensä ja kestovaipat, vuodevaatteet ja vauva-ajan tarvikkeet laitetaan omaan hyllykköönsä.

Myyntiaika on 8 viikkoa ja aloituksen ajankohta on varattava etukäteen. Asiakas tuo tuotteet sovittuna ajankohtana Hippakaupalle ja me huolehdimme lopusta. Aloitukseen tuodaan 2 ikeakassillista tuotteita ja sama määrä tuodaan myyntiajan puolessa välissä. Tuothan tuotteet sellaisissa kasseissa, mitkä voit jättää Hippakaupalle tai esim. ikea- tai muihin kestokasseihin saat vaihtarit tilalle. Asiakkaiden laatikoita / kasseja emme pysty säilyttämään. Asiakas voi myyntijakson päätyttyä joko noutaa loput myymättömät tuotteet tai kierrätämme ne eteenpäin. Jos asiakas haluaa noutaa tuotteet, ilmoitamme kun tuotteet ovat noutovalmina. Tuotteet on noudettava 2 viikon aikana myyntiajan päättymisestä, jonka jälkeen noutamattomista tuotteista tulee Hippakaupan omaisuutta.

Käsittelymaksu 25,- sisältää tuotteiden läpikäynnin, hinnoittelun, lajittelun, esillepanon, myynninaikaisen täydennyksen ja myyntijakson päätyttyä tuotteiden poiskeräämisen.

Provisio on 50% myynnistä.

2017 alusta lähtien joudumme perimään kaatopaikkamaksun 15,- jos myyntitilille tuodaan homeisia, likaisia tai rikkinäisiä tuotteita ja jos asiakas ei nouda niitä. Näiden paikka ei ole enää kirppis eikä muu lahjoituskohde, vaan kaatopaikka. Yksi pieni tahra ei välttämättä haittaa ostajaa, mutta todella likaisia tai rikkinäisiä tuotteita ei laiteta myyntiin, koska niitä ei kukaan osta.

Myyntitilille voi tuoda samoja tuotteita kuin itsepalvelupöytiinkin:

 • lasten vaatteita: sisä- ja ulkovaatteita, kenkiä, pipoja, hanskoja ja huom! vaatteiden täytyy olla pestyjä, ehjiä ja sesonginmukaisia. Emme laita myyntiin rikkinäisiä, likaisia tuotteita (kaatopaikkamaksu) tai kesähattuja lokakuussa / toppavaatetta toukokuussa
 • kirjoja: ensi- ja satukirjoja, sarjisvihkoja ja -kirjoja
 • pelejä: lauta- ja palapelit, dvd.tä,
 • lastenhoitoon liittyviä tarvikkeita: hoitoaluset, rintapumput, sitterit, kestovaippoja
 • lasten petivaatteita: vauvojen makuupusseja, lasten peittoja, tyynyja ja lakanoita
 • äitiysvaatteita

Useampi osaiset tuotteet täytyy tuoda kerralla myyntiin ja mieluiten valmiiksi pussitettuna tai sisäkkäin/kiinnitettynä. Monesti tuote on jo myyty, kun siihen tuodaan lisää osia toisessa satsissa, esim. takki ja irroitettava huppu.Hintalaputtomat tuotteet kerätään löytöpisteeseen. Hinnatonta tuotetta ei myydä. Vuokra-ajan päättymisen jälkeen noutamatta jätetyt tuotteet päätyvät löytöpisteeseen. Löytöpiste tyhjennetään parin kuukauden välein, minkä jälkeen tuotteet ovat kirpputorin omaisuutta.

Kirpparilla myynnissä olevilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Tuote myydään siinä kunnossa kuin se on ostohekellä. Hippakauppa ei vastaa tulipalosta, vesivahingosta, varkaudesta tai ilkivallasta aiheutuvasta vahingosta. Myyntiin ei saa tuoda elintarvikkeita, piraattituotteita, alkoholia, tupakkaa, tupakkatarvikkeita, teräaseita, vaarallisia aineita eikä K18-tuotteita.

FAQ eli usein kysyttyä:
  
"Ostatteko te käytettyjä lasten vaatteita?"
- Emme valitettavasti
  
"Otatteko vastaan lahjoituksia?"
- Pääsääntöisesti emme. Asiakkaat ovat halutessaan voineet jättää itsepalvelupöydän tai myyntitiliajan päätyttyä tuotteet lahjoituksena Hippakaupalle. Valittettavasti emme vastaanota tuotteita ns. suoraan. Lahjoituksia vastaanottavat esim. SPR:n Kirpparit ja UFF.
  
"Otatteko myyntiin lastenrattaita?"
- Emme ota myyntiin lastenrattaita/vaunuja tilanpuutteen vuoksi. Tori.fi voisi olla niille parempi myyntipaikka.